fredag 24 januari 2014

Rambolito.

Så, idag var vi hos veterinären som undersökte Rambos öga. Det finns inget sår på hornhinnan, vilket är positivt - däremot finns det en inflammation i hornhinnan, vilket är negativt. Vi fick smärtstillande och antiinflammatoriskt, och en ny tid hos ögonspecialist på tisdag. Eventuellt kan det vara inåtväxande hårstrån som ställer till det, det växer alltså små hårstrån på insidan av övre ögonlocket som är väldigt vassa och irriterar hornhinnan. Om det är dessa, så blir det operation för att plocka bort alla små hårsäckar så att håren inte växer ut igen.

Selma fick också följa med till veterinären som moraliskt stöd, haha. Båda våra vovvar fullkomligt älskar att åka till veterinären, de blir helt hysteriskt lyckliga - jag förstår verkligen inte det eftersom ett veterinärbesök alltid innefattar ett visst mått av obehag men de verkar förtränga den biten och fokusera på det positiva. ;)

Hur som helst, nu kommer de sova som om de vore i koma i några timmar, vilket passar bra eftersom jag ska sticka till stallet och få skor på Kamelia. Får se om jag får till några bilder på nya pannbandsdesignen idag, det beror lite på hur mycket folk det är där och hur mycket tid det tar. Får bli lite photoshoot i helgen, annars.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar