fredag 10 januari 2014

Torsdag 9/1

Provet gick bra idag! Så himla skönt att ha en till grej avbetad. Var även och hämtade ut ett kuvert med instruktioner som en av mina lärare lämnat åt mig i receptionen på skolan, och skrev upp mig på sista företagsekonomiprovet. Diskuterade lite med den läraren om mitt muntliga prov, vad det ska handla om. Funderar över att göra en årsbudget för Kamelia, om jag vågar, haha. Vill jag veta vad hon faktiskt kostar? Han tyckte i alla fall att det lät som en bra plan.

När jag kom hem från skolan satte jag mig och gjorde några pannband, har fått hem rhinestones i fler färger och ville testa dem. Jag blev väldigt nöjd med dem, lade ut dem på sidan och det med pärlor i creme/turkos blev sålt direkt. Det i blått/guld är kanske också sålt, kunden ville mäta lite på det pannband hon har nu för att se så det passar.

Det understa finns fortfarande kvar, stl x-full men kan med fördel även användas som full om man vill ha det lite extra svängt. 300kr inkl frakt.
Skulle haft dressyrträning med Kamelia ikväll men när jag kom till stallet vräkte det ner snöblandat regn och ridbanan såg inte alltför rolig ut. Trist att behöva ställa in igen, förra gången var jag sjuk.

Imorgon ska jag plugga företagsekonomi som hejsan!

1 kommentar:

  1. Åhhh sånna här vill jag ha!! Hmm, ska bara klura ut i vilken färg och till vilket träns.. Vilka färger har du de där megaglittersakerna i och vad kan passa till min söta lilla ponny? :)

    SvaraRadera