tisdag 28 januari 2014

Tisdag.

Jag är helt slut idag, så det blir bara ett kort inlägg - imorgon har jag inga föreläsningar så jag räknar med att kunna blogga på bättre då. Har varit ute på en lång ridtur idag med Lisen i stallet, jättemysigt! Dock snöade det hela tiden rakt in i våra ögon så vi såg inte så mycket, haha. Hästarna vet ju vart de ska i alla fall. Red en ny runda idag, det finns så himla många ridvägar därute att jag fortfarande inte ridit på alla och jag har ändå varit där sen i juni! Helt otroligt.

Det är så himla sorgligt dock för en häst i stallet ska tas bort och hämtas imorgon, hon har haft mycket problem i rygg och ben och ägaren har hållt på i en massa år med olika behandlingar och vilor och igångsättningar och det har verkligen varit grej på grej. Nu är det dock värre än det någonsin varit och det finns ingenting mer att göra. Jag tycker så otroligt synd om både häst och ägare, fy vad hemskt. Det är såklart ett jättesvårt beslut att ta även om det egentligen inte finns något alternativ då hästen har ont. Jag är så himla ledsen för hennes skull, hon var i stallet idag när vi kom tillbaka från ridturen. Det kändes så hemskt att vi kom tillbaka från en lång, härlig ridtur på friska och glada hästar och där stod hon och fotograferade sin häst för sista gången med tårar i ögonen. Kontrasten i det, liksom.

Nej, nu ska jag ta ut hundarna på kvällsrundan och sen i säng, är jättetrött. Började dagen hos ögonspecialist med Rambo där det blev bestämt att han ska opereras nästa tisdag, och det är såklart aldrig roligt, särskilt när inte försäkringsbolaget tar det. Huvudsaken är dock såklart att han blir bra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar