Lotterihästen Kamelia

Kamelia är ett svenskt halvblod, född 1995. Hon är e. Amiral 764 och ue. Palermo 661.
1999 var hon lotterihästen på Skandinavium Horse Show och min far köpte lotter - och vann! Sedan dess har hon alltså funnits hos oss, i min pappas ägo. Jag har ridit, tränat och tävlat henne, och 1 maj 2012 blev min dröm sann, Kamelia blev äntligen min alldeles egna häst.Detta är ett mycket bestämt sto med många egna åsikter, hon är stark och envis och kan ibland vara helt omöjlig att ha att göra med. Dock är hon helt underbar när man får henne att samarbeta. Hon har ett fint steg och är väldigt vacker att se på, så hon passar väldigt bra som dressyrhäst, dock älskar hon att hoppa och har en naturlig talang även för det. Som fyraåring blev hon diplomsto både i hoppning och dressyr på kvalitetsbedömning.

4 kommentarer:

 1. Å vad roligt att ni fortfarande har kvar henne! Jag började sälja lotter 2002 så tyvärr kommer jag inte ihåg Kamelia men tyckte det var så tråkigt förra året när ingen hämta ut Chardas, jag skulle ju vinna honom ;) Härligt att läsa om er iaf.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar! Ja, jag är otrolig glad över denhär hästen, och tycker fortfarande ibland att det känns helt overkligt när jag tänker på hur det kom sig att hon blev min. :)
   I år är det ju två lotterihästar, vi får hålla tummarna att du vinner i år :D

   Radera
 2. Vad häftigt att du vann och vad kul! :D

  SvaraRadera
 3. Gud vad fin hon är!:) OCH vad häftigt att ni vann:) jag vinner aldrig saker verken på lotter eller inte!:D Haha!.. Så jag köper aldrig sånt eller är med i tävlingar!:D..

  Stort grattis iallafall för ni vann henne! Hon ser verkligen SUPER fin ut & verkar må toppen bra också:).

  SvaraRadera