torsdag 21 mars 2013

Nu blir det vår!

Jag sitter just och kikar på SMHI:s väderprognos som faktiskt visar plusgrader under hela nästa vecka. Yay! Kanske kommer våren nu, på riktigt. Det vore verkligen fantastiskt!

I övrigt är det bra, det börjar dra ihop sig nu med jobbet. Nästa vecka och veckan därpå utbildar vi den nya personalen som ska ta över våra tjänster. Efter det tar de över, men då ska vi vara lite support åt dem så de kan ringa oss om de har frågor eller kör fast i något. Kommer kännas väldigt konstigt att inte jobba där längre, jag har ju ändå varit där i nästan 7 år. Framtiden är lite av ett oskrivet blad, jag var på en intervju igår som kändes bra men de hade tydligen fått in väldigt många ansökningar så vi får väl se.

Snart ska jag sticka iväg till stallet, Kamelia har fått vila två dagar på raken så hon lär vara piggelin idag! I förrgår hade hon en planerad vilodag, igår kväll var jag jätteillamående när jag kom hem så jag fick lägga mig en stund innan jag åkte iväg ut.

Håll utkik ikväll, för det kommer ut en tävling här på bloggen vid 20-tiden! Spännande va?

1 kommentar:

  1. Hej! Vill bara tipsa om min tävling som avslutas ikväll. Så ta chansen och vinn en lyxig ryktväska från ESKADRON: http://ridboken.se/tavling-3/
    Reglerna är mycket enkla. Lycka till och ha en fortsatt trevlig söndag!

    SvaraRadera